2012. május 25., péntek

1 ciginyi hisztiszünet 2 flekk között

Miután kényelmesen eldöglöttem az ágyamban, egy liter frappéval betárazva "betépek egy kábítós cigarettát", ahogy a sokat tapasztal, ám rendkívül felvilágosult asszonyok nevezik azt a nagybetűs bűnt, amit tapasztalataik szerint kizárólag kapucnis, susogónadrágos rosszarcú pánkok végeznek hidak alatt, valamint lakótelepi panelek lépcsőházaiban. Ugyebár. Nos én nem fedem az iménti kategóriát ( ami valójában már Alfonzzal a szipussal kihalt az Árboc utca 4es szám alatt, akkortájt, amikor még Vágási Feri sem szerezte be az eretedi Windows95 koplyúterprogramot) és a helyzet az, hogy a  szakértőknek elképzelésük sincsen, hogy micsoda faszságokat képesek összekölteni a spanokkal, egy jó piaclátogatás, vagy akár egy kiadós, délutáni pletykaparty alkalmával. Elszomorító, és nem a tudatlanságuk, mert ugye ott lebegnek az alapvető generációs különbségek, hanem az, hogy mégis a saját igazukat ( a tévéből meg jóféle magazinokból összecsipegetet, manipulált faszságokat) kántálják és egy pillanatig sem fut át az agyukon, hogy tök logikátlan amiről beszélnek..
   Ez így önmagában nem lenne kihatással se rám, se senkire a közvetlen környeztükön kívül ( tehát hisztizni se lenne érdemes ezen), de a gond az, hogy ugyanilyen tudatlan, de csőlátású faszfejek ücsörögnek hatalmi pozícióban, persze ebben az esetben a csőlátás mögött ott lapul az érdek is nyilván, bár az rejtély, hogy kinek és mi az érdeke ez esetben. Dobálózhatnak ilyenekkel, hogy 2-5 évig terjedő szabadságvesztés egy cigi miatt, de bocs haver én nem keresek havi 2 millát, hogy ne legyenek gondjaim az életben és bazdmeg igenis jólesik néha elszívni egy jóféle spanglit és bagolyfejjel kacarászni, valami indokolatlanul fölösleges filmen ( a jó film kihalófélben lévő kategória), semmi nyűggel-bajjal nem foglalkozva.
   De persze ilyet csak bűnözőéletű, elkallódott, iskolázatlan fiatalok tesznek, mint azt tudjuk, tehát az fel sem merülhet, hogy az imént említett nagytudású asszonyok valamelyikének olyan unokája vagy gyermeke legyen, aki ilyen törvénytelen dolgokat tesz! Mert, mint azt is tudjuk jól, az ilyen asszonyok gyermekei/unokái mindig is kitűnő tanulok voltak, legalább 3 kitüntetést kaptak évente a kiváló közösségi munkáért, kortársaik követendő példáknak tartották őket és rendszeresen jártak vért adni is, meg időseket simogatni!!! és ez mind kizáró ok, hogy valaki szívjon. -vajon én is mintagyerekként szerepeltem nagyszüleim hőskölteményeiben?.. -
   A piával, azzal semmi gond, azt el lehet intézni egy elsuttogott "mulatnak a fiatalok"-kal...
Teljesen kiegyensúlyozatlan és semmi logikai alappal nem rendelkező törvényeket kreálnak, ezek az öntelt balfaszok és pont azt büntetik nagyon durván, ami igazából semmi bajt nem csinál.. De bizony ez nem az én dolgom. Én most kihisztiztem magam és szarfilm nézés helyett inkább írkálok meg firkálok kicsit. 
   Az eddigi motiválatlan nyennyegést  felváltotta az alkotói kedv. kilimanjaro darkjazz ensemble hömpölyög a falak között, a történet meg csak bomlik ki a képernyőn. 
bölcs államgépezet igazad van! ezt valóban büntetni kell. nagyon káros és köszönöm, hogy hisztizhettem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése